Baba Yaga solid parfym

  • 549 kr
  • 329 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Klicka på "bevaka produkt" så mailar vi dig när den kommer in igen. 

Dela

DARK TALES 

Baba Yaga är en av de mest karismatiska varelserna i den slaviska folktron och dessutom en av Ve & fasas favoritkaraktärer någonsin! Hon kastar trolldom, flyger runt i en mortel och bor vid skogsgränsen i en stuga på hönsfötter, omgiven av ett staket byggt av mänskliga ben. Ursprungligen lockar Baba Yaga med sig goda människor och små barn, uppenbarligen för att äta dem. 


Baba Yaga är en handgjord, vegansk solid parfym tillverkad av naturliga ingredienser med sojavax och sheasmör som bas. Det är en sammetslen doft med en varm och träig underton. Den har  inslag av svarta vinbär och bärnstensmyrra, för att avslutas i en kådig nyans av enbär och tall.


• Toppnoter: svartpeppar

• Mittnoter: svarta vinbär, benzoin

• Basnoter: enbarr, sibirisk cembratall, myrra


Beroende på vilka oljor som används kommer färgen på den solida parfymen att skilja sig från ljusgul till mörkbrun. Håll den gärna borta från direkta solstrålar och andra värmekällor för att förhindra att vaxet smälter. Men även om det händer så kommer doften att få sin hårda form igen och se slät ut på grund av dess högkvalitativa ingredienser.