Vegan Commando II

STRAIGHT TO HELL APPAREL

Ja du hörde rätt, vegansk skinnpaj är ordet! Vi är en av två återförsäljare i Europa av denna sjukt snygga och välgjorda veganska bikerjackan från amerikanska Straight to hell apparel. 

Jackorna är designade av gänget på STH i Chicago och har efter mycket experimenterande lyckats ta fram en läderimitation som har textur och är slitstarkt. Konstlädret anpassar sig snabbt till din figur och känns skönare ju mer du använder den. Det finns en graverad nyckelring vid innerfickan. 

Utsidan är tillverkat av ett mixat PU- och polyestertyg. Den är dubbelsömnad på både insidan och utsidan samt har tjocka och slitstarka blixtlåsar för bästa hållbarhet. 

Tänk på att inte tvätta den i maskin utan torka av den med en fuktig trasa eller lämna in den till kemtvätt. Jackan är ganska liten i storleken så tänk på att ta en storlek större om du gillar en mer avslappnad passform. 

Vi rekommenderar att du bär din jacka varje dag, bryter in den och har kul med den! Du tar inte hand om din veganska skinnjacka, din veganska skinnjacka tar hand om dig. Din jacka börjar anpassa sig till din figur, få unika slitmärken vilket ger jackan karaktär. Den kommer inte att växa i storlek så mycket utan den kommer att anpassa sig till din form och rörelser. Tänk på det som jackans sätt att berätta dina historier.


STORLEKSGUIDE

Storlek 38

Bröst: 96.5 cm

Armar: 63.5 cm

Längd: 63.5 cm


Storlek 40

Bröst: 106.5 cm

Armar: 63.5 cm

Längd: 63.5 cm


Storlek 42

Bröst: 112 cm

Armar: 63.5 cm

Längd: 63.5 cm


Storlek 44

Bröst: 117 cm

Armar: 66 cm

Längd: 66 cm


Storlek 46

Bröst: 122 cm

Armar: 66 cm

Längd: 66 cm


Storlek 48

Bröst: 127 cm

Armar: 66 cm

Längd: 66 cm

2 999 kr