Everyday is a new day kroppsolja

  • 229 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Denna vårdande och mjukgörande kroppsoljan innehåller tre av Elvvium Botanics favoritörter: Lavendel, Rosmarin och Klarsalvia. En helkroppsolja som är perfekt för daglig användning, efter dusch eller vid mjukgörande behov. Den fungerar även att använda sparsamt till ansikte och hår och kan lugna irriterad och torr hud beroende på orsak. Passar alla hudtyper.


Oljan kommer i en 30 ml glasflaska med en pipett av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara oljan på en sval, torr plats och undvika direkt solljus. Observera att den INTE ska användas vid graviditet.


INGREDIENSER (eteriska oljor)

Rosmarinus officinalis (Rosmarin), Salvia sclarea (Klarsalvia) & Lavandula angustifolia (Lavendel) i Prunus armeniaca (Aprikos)kärnolja och Vitis vinifera (Druvkärnolja), Tokoferol (E-vitamin)


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.