KÖPVILLKOR

Genom att beställa från vår webbplats (www.veochfasa.se) accepterar du att våra köpvillkor gäller mellan dig och Ve & fasa AB med organisationsnummer 559197-1790. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år, ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser samt bo på en adress i Sverige. Vi accepterar inte kreditköp från personer under 18 år. Vi förbehåller oss även rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).


PRISER & BETALNING
Alla priser som anges på våra sidor är i svenska kronor inklusive moms, men exklusive fraktavgift. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och pris samt förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Erbjudanden och rabattkoder är endast giltiga en gång per konsument och inköp samt endast inom den angivna tidsperioden. Avdragna rabatter kan inte kombineras eller överföras till ett annat köp, eller krediteras och användas i ett nytt inköp vid eventuell retur. 


Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut till den mailadress du uppgett vid beställningen och om du inte hittar din orderbekräftelse kan det hända att den hamnat i skräpposten. Om du inte hittar den där heller, kan du maila oss på info@veochfasa.se så skickar vi en ny till dig. Vi förbehåller oss rätten att ändra i en order om det av någon anledning inte går att leverera en vara/order till dig, men vi hör såklart av oss till dig innan. 

Nyhetsbrev

När du genomfört beställningen har du godkänt våra köpvillkor och samtycker samtidigt till att namn och mailadress registreras i vårt kundregister. I samband med din order blir du även automatiskt prenumerant av vårt nyhetsbrev, men du kan när som helst avregistrera dig om du inte vill få fler uppdateringar eller erbjudanden från oss. 


BETALSÄTT

Klarna

När du betalar med Klarna kan du välja mellan flera olika betalsätt:

  • Faktura med 14 dagars betaltid. 
  • Delbetalning via månadsfaktura.
  • Direktbetalning via ditt bankkort.
  • Direktbetalning via ditt bankkonto.


LEVERANS & FRAKT

Vi har alltid avsikten att skicka din beställning så snabbt som möjligt, men eftersom vi är ett litet företag är vi inte på plats på lagret varje dag. Det tar uppskattningsvis 2-3 vardagar för oss att skicka ditt paket som sedan delas det ut med DHL eller Postnord till ditt närmaste ombud. Kom ihåg att dubbelkolla din adress så att din order hamnar rätt. Om du valt att hämta upp din order på vårt lager är du välkommen att göra det på onsdagar mellan kl 15-18. Glöm inte ta med din orderbekräftelse!


Fraktkostnad
Vi har en standard fraktkostnad på 55 kronor och du betalar själv frakten vid en eventuell retur. Om du vill byta en produkt står vi för returfrakten. Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 1000 kr.


Hämta hos oss
Väljer du "hämta på vårt lager" kan du hämta din beställning hos oss på Pryssgränd 1 (Stockholm), onsdagar kl 15-18. Glöm inte att ta med dig ditt ordernummer som du fick i din orderbekräftelse. Du har 14 dagar på dig att hämta din beställning innan din order makuleras.

Transportskada
Om ditt paket är skadat när du hämtar ut det måste du anmäla det direkt på ditt utlämningsställe. Ta även bilder på skadan och maila till oss på info@veochfasa.se så att vi kan bedöma om du ska skicka paketet i retur till oss.

Ändra eller avboka en order
Skulle du vilja ändra eller ångra din beställning måste du maila oss omgående på info@veochfasa.se. Om vi inte hunnit skicka iväg din order så hjälper vi gärna till men om vi redan har skickat din order får du dessvärre stå för returfrakten själv. 


RETURER & BYTEN


BYTEN

Vid byte till ny storlek eller ny produkt måste du maila oss på info@veochfasa.se för att få ett returnummer samt skriva vad du önskar att byta till för produkt.

OBS! Det finns ingen ångerrätt eller bytesrätt på badkläder på grund av hygienskäl och strumpor bytes endast om förpackningen är obruten. 


Gör så här vid byten

Kontakta oss via mail på info@veochfasa.se för att berätta vad du önskar returnera samt vad du önskar att köpa istället. Du får även ett returnummer och en returfraktsedel av oss. Kontakta även Klarna för att pausa din faktura under returtiden (gäller bara dig som valt att betala med faktura), alternativt att du betalar din faktura innan betaltiden löpt ut. Vi ansvarar inte för obetalda fakturor eller påminnelseavgifter från Klarna.

Efter att vi mottagit ditt byte och godkänt produkternas skick så skickar vi dina nya produkter. 


RETUR
Om du inte är nöjd med din vara har du alltid 14 dagars ångerrätt på din order. Ångerfristen börjar löpa från den dag du hämtat ut din order från ditt ombud/hämtat på vårt lager, och vill du returnera din order ska returen vara hos oss innan dina 14 dagar löpt ut. Du står själv för returfraktkostnaden och ansvarar för returen tills den har kommit tillbaka till oss. Spara alltid ditt inlämningskvitto tills vi har registrerat returen och du har fått en återbetalning.

Ångrad produkt ska returneras i samma skick som den var i när du fick den. Produkten får ej vara använd eller på något annat sätt hanterad på ett sätt som orsakar att produkten inte kan säljas vidare. Om så är fallet kommer returen att nekas och skickas tillbaka till dig. Produkten ska skickas tillbaka med tillhörande etiketter och i de fall produkten har en egen förpackning ska originalförpackningen vara obruten. När det gäller skor får de endast vara provade inomhus och skokartongen ska vara i samma skick som när du fick hem den. Du får inte tejpa eller skriva något på skokartongen - då kommer du debiteras 200 kr för förstörelse av originalförpackning. 

OBS! Det finns ingen ångerrätt eller bytesrätt på badkläder på grund av hygienskäl och strumpor bytes endast om förpackningen är obruten. Övriga produkter ska returneras i oanvänt skick inom 14 dagar.


Gör så här vid ångrat köp

Kontakta oss via mail på info@veochfasa.se för att få ett returnummer och en returfraktsedel.

Efter att vi mottagit din retur och godkänt produkternas skick så betalar vi tillbaka ditt köpbelopp minus kostnaden för returfrakten. Om du har valt att betala med faktura är det bra om du betalar den innan förfallodatum, alternativt kontakta Klarna för att pausa fakturan under returtiden. Vi ansvarar inte för obetalda fakturor eller påminnelseavgifter från Klarna.

OBS! Du måste hämta ut ditt paket för att kunna göra en retur, det räknas inte som en retur om du inte hämtar ut ditt paket och det automatiskt går tillbaka som retur till oss. För outlösta paket debiteras 300 kronor i administrativa kostnader.


REKLAMATION

Är det fabriksfel på en produkt du köpt så åtgärdar vi detta på tre olika sätt: vi lagar den, du får en ny felfri produkt eller så får du pengarna tillbaka.


Gör så här vid en reklamation

Kontakta oss via mail på info@veochfasa.se med information om vilken produkt reklamationen gäller samt förklara vad som orsakat reklamationen. Reklamationen skall göras så snart som möjligt, dock senast 14 dagar efter att du mottagit produkten om produkten hade felet när du fick den. 

I övriga fall vill vi ha reklamationen så snart som möjligt från det att du upptäckt problemet. Om reklamationen är giltig så hör vi av oss gällande reparation, ersättning av produkten eller en eventuell återbetalning. Vid återbetalning utför vi ersättningen senast 30 dagar efter att vi mottagit den reklamerade produkten.