Flower Power ansiktsolja

  • 269 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Det här är ett litet kraftpaket av blommig ansiktsolja - ett måste att lägga till i alla botaniska skönhetsregimer! En väldoftande blandning av ringblomma och ros infuserad olja berikad med eterisk olja och vitamin E. Detta är den "torraste" oljan i sortimentet så fungerar snabbt absorberande med mjukgörande resultat och lyster. Passar både torr och blandhy. Massera in ett par droppar på rent ansikte morgon eller kväll eller vid behov.


Oljan kommer i en 20 ml glasflaska med en pipett av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara oljan på en sval, torr plats och undvika direkt solljus.


INGREDIENSER
Rosa Damascena (Ros), Calendula (Ringblomma), Vitis vinifera (druvkärnolja), Prunus armeniaca (Aprikos kärnolja) eterisk blandning (Matricaria chamomilla, Jasminum officinale, Pelargonium gravolens, Cupressus), Tokoferol (E-vitamin)


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.