Full Moon Amethyst ansiktsvatten

  • 199 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Tillför en avslappnande energi och balans med ett ansiktsvatten där vetenskap möter mystik. Inspirerat av Hildegard av Bingens recept på skönhetsvatten från 1100-talet. Det innehåller kristallvatten laddat med fullmånens energi, rent rosenvatten och eteriska oljor. Ansiktsvattnet bör användas på rent ansikte på kvällen som en toner för bästa skönhets resultat, men fungerar även utmärkt som uppfräschning av både kropp och själ under dagen t ex efter tunnelbana eller en varm dag. 


Ansiktsvattnet kommer i en 35 ml sprayflaska av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara på en sval, torr plats och undvika direkt solljus.


INGREDIENSER

Ametistvatten, Rosendestillat, Bensylalkohol, Salicylsyra, Glycerin, Sorbinsyra, Tokoferol (E-vitamin), Eteriska oljor av; Lavendel, Rosmarin och Cypress


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.