New Moon ritualolja

  • 159 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Denna kraftfulla olja är framställd för att främja dina önskningar, ge dig mod och rensa bort negativ energi. Använd oljan som del av din ritual under nymånen, eller när du än känner behov. New Moon är rituellt framställd och här står energin av växterna som använts, när den är tillredd blandat med din intention i fokus. Ha din egen önskeolja nära till hands.

Använd några droppar på handleder och pulspunkter vid meditation eller bär som smörjelse/ lätt parfym. Droppa i eller smörj ljus och statyetter.


Oljan är rituellt framställda och kommer i en 20 ml glasflaska med en pipett av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara oljan på en sval, torr plats och undvika direkt solljus. Notera att oljan innehåller kryddiga element, så använd inte i ansiktet eller på känslig hud. Observera att den INTE ska användas vid graviditet.


INGREDIENSER
Örtblanding (Artemisia vulgaris (Gråbo), Passiflora incarnata (passionsblomst), Rosmarinus officinalis (Rosmarin), Illicium verum (Stjärnanis)) infuserade i Vitis vinifera (Druvfrö)olja, eteriska oljor (Cedrus atlantica (Cederträ), Boswellia sacra (Frankincense), Citrus bergamia (Bergamot)), Tokoferol (Vitamin E)


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.