Night Flight ritualparfym

  • 399 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Detta är en kryddig, örtig och blommig doftblandning där tankarna snabbt vandrar till en mystisk äng på 1600-talet med sitt daggiga gräs, våta stenar och vilda blommor. Använd för omedelbar förvandling och flyktiga nätter.


Toppnoter: Niaouli, Bergamott och Gardenia

Mittnoter: Rosmarin, Ylang Ylang, Viol och Anis

Basnoter: Galbanum, Myrra och Musk


Night flight är en ritualparfymolja vilket innebär att den har doft som högsta syfte men som också kan användas i egen ritual hemma eller på språng som till exempel en snabb transformation. Den kommer i en 10 ml roll-on flaska i bärnstensfärgat glas. Rulla försiktigt en eller två gånger på dina pulspunkter och i nacken, återapplicera vid behov. 

Oljebaserade parfymer kan byggas upp för mer eller mindre effekt, naturligt har de mindre sillage (doftspår) än alkoholbaserade parfymer och aerosoler vilket ger en mer intim doftidentitet. Bra att veta är även att naturliga dofter fungerar individuellt på olika bärare.


INGREDIENSER

Växtextrakt, hartser och eteriska oljor, Kapryl/Kaprin triglycerid (Fraktionerad kokosnötolja),Etylenbrasselyt, Naticide (parfum), Tokoferol (vitamin E)

Elvvium Botanic skapar parfymoljor med en blandning av material som huvudsakligen är av naturlig härkomst som absolut, oljeutdrag, eteriska oljor, isolat, och växtextrakt. Basen består av nedbruten doftlös kokosolja som i vissa fall är blandad med Jojobaolja och samtliga parfymer har ca 30%+ utspädning/material i bas. Ibland använder de syntetiska alternativ istället för animaliska, som till exempel Mysk och Ambergris. De kan även användas som doftförstärkare. Alla parfymoljor har naturliga ingredienser som grund och hjärta - där natur, narrativ och mörkare noter står i centrum. Alla dofter är unisex.


MER INFORMATION

Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är etiskt och omsorgsfullt framtagna och är inte testade på djur. Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.