Testbox parfymoljor

  • 349 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

Samlingsbox med handgjorda, veganska parfymoljor från Elvvium Botanic. Testboxen innehåller 5 olika dofter och de kommer i 1,5 ml glasflaskor. En perfekt uppsättning för dig som vill prova dig fram till den ideala doften!


BOXEN INNEHÅLLER

  • Bloom & Bane - En stämningsfull och rotad blomdoft som tar sig tvärsöver trädgården med alla sina dofter; vissnade blad, fuktiga blommor och citrus.

Noter: grapefrukt, verbena, myrten, blå kamomill, neroli, patchouli, ingefära, labdanum och tobak

  • Sub Rosa - En komplex och rik doftblandning som kan beskrivas som träig och kryddig men samtidigt blommig och varm. 

Noter: svartpeppar, vetiver, ros, kardemumma, saffran, viol, labdanum, oponax, musk och bensoin

  • Dusk Wood - En mörk och jordnära doft med en blandning av rökig skog, fuktig mossa samt en antydan av frisk dagg.

Noter: svagt grönt gräs, salvia, trä, tjära och ekmossa

  • Night Flight - Ritualparfym med en kryddig, örtig och blommig doftblandning som är perfekt för omedelbar transformation och flyktiga nätter.

Noter: niaouli, bergamott, gardenia, rosmarin, ylang ylang, viol, anis, galbanum, myrra och musk

  • Holy Heart - Ritualparfym som kan beskrivas som varm och rökig blandat med antika kryddor och rogivande blommig.

Noter: lavendel, neroli, spikenard, palmarosa, kryddnejlika, frankincense, myrra och sandelträ


Elvvium Botanic skapar parfymoljor med en blandning av material som huvudsakligen är av naturlig härkomst som absolut, oljeutdrag, eteriska oljor, isolat, och växtextrakt. Basen består av nedbruten doftlös kokosolja som i vissa fall är blandad med Jojobaolja och samtliga parfymer har ca 30%+ utspädning/material i bas. Ibland använder de syntetiska alternativ istället för animaliska, som till exempel Mysk och Ambergris. 


Oljebaserade parfymer kan byggas upp för mer eller mindre effekt, naturligt har de mindre sillage (doftspår) än alkoholbaserade parfymer och aerosoler vilket ger en mer intim doftidentitet. Bra att veta är även att naturliga dofter fungerar individuellt på olika bärare. Alla parfymoljor har naturliga ingredienser som grund och hjärta - där natur, narrativ och mörkare noter står i centrum. Alla dofter är unisex.


MER INFORMATION

Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är etiskt och omsorgsfullt framtagna och är inte testade på djur. Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.