Sacraflora ansiktsolja

  • 229 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

En dryg väldoftande skönhetsolja fylld med naturens kraft! Nyckelkomponenter är Passionsblomsfröolja, Syreninfuserad druvkärnolja, Frankinsence och Geranium. Mjukgörande olja som kan hjälpa till att jämna ut små defekter som fläckar och linjer och skapa lyster. Sacraflora passar både torr och kombinerad hy. Applicera några droppar på ett rent ansikte för en sammetsfinish.


Oljan kommer i en 10 ml glasflaska med en pipett av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara oljan på en sval, torr plats och undvika direkt solljus.


INGREDIENSER

Passiflora incarnata fröolja (Passionsblomma), Syringa vulgaris (Syren) infuserad Vitis vinifera (druvkärnolja), Pelargonium graveolens (Geranium), Boswellia sacra (Frankincense) Commiphora myrrha (Myrra), Rosmarinus officinalis (Rosmarin) Tokoferol (Vitamin E)


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.