Commando vegansk skinnjacka

  • 3 499 kr

I lager
Dela

STRAIGHT TO HELL APPAREL

Vegansk skinnjacka i figursydd modell. Jackorna är designade i Chicago och de har efter mycket experimenterande lyckats ta fram en läderimitation som har textur och är slitstarkt. Konstlädret anpassar sig snabbt till din figur och känns skönare ju mer du använder den. Det finns en graverad nyckelring vid innerfickan. 

Utsidan är tillverkat av ett mixat PU- och polyestertyg. Den är dubbelsömnad på både insidan och utsidan samt har tjocka och slitstarka blixtlåsar för bästa hållbarhet. Den kan knarra  lite i början men om du smörjer den med vegansk skokräm så blir det snabbt bättre

Tänk på att inte tvätta den i maskin utan torka av den med en fuktig trasa eller lämna in den till kemtvätt. Läs igenom storleksguiden noga, och tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp att välja ut rätt storlek. 

Vi rekommenderar att du bär din jacka varje dag, bryter in den och tar med den överallt! Jackan kommer börja anpassa sig till din kroppsform och få unika slitmärken vilket ger jackan karaktär. Den kommer inte att växa i storlek så mycket utan den kommer att anpassa sig till din form och dina rörelser. Tänk på det som jackans sätt att berätta dina historier.


Bild 1: Modellen är 163 cm och bär storlek S

Bild 2: Modellen är 168 cm och bär storlek XL

Bild 3: Modellen är 163 cm och bär storlek XS

Bild 4 & 5: Modellen är 157 cm och bär storlek S