Commando II vegansk skinnjacka

  • 3 499 kr

I lager
Dela

STRAIGHT TO HELL APPAREL

Vegansk skinnjacka i rak modell. Vi är en av två återförsäljare i Europa av denna brutalt snygga och välgjorda veganska bikerjackan. Den är designad i Chicago och de har efter mycket experimenterande lyckats ta fram en läderimitation som har textur och är slitstarkt. Konstlädret anpassar sig snabbt till din figur och känns skönare ju mer du använder den. Det finns en graverad nyckelring vid innerfickan. 

Utsidan är tillverkat av ett mixat PU- och polyestertyg. Den är dubbelsömnad på både insidan och utsidan samt har tjocka och slitstarka blixtlåsar för bästa hållbarhet. Den kommer inte att växa i storlek utan den kommer istället att anpassa sig till din form och dina rörelser. Vi rekommenderar att du bär din jacka varje dag, bryter in den och tar med den överallt! Jackan kommer börja anpassa sig till din kroppsform och få unika slitmärken vilket ger jackan karaktär. Tänk på det som jackans sätt att berätta dina historier.


Läs igenom storleksguiden noga, och tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp att välja ut rätt storlek. 

Tänk på att inte tvätta den i maskin utan torka av den med en fuktig trasa eller lämna in den till kemtvätt. Den kan knarra  lite i början men om du smörjer den med vegansk skokräm så blir det snabbt bättre. 


Bild 1: Modellen är 184 cm och bär storlek 40

Bild 2: Modellen är 182 cm och bär storlek 46

Bild 3 & 4: Modellen är 190 cm och bär storlek 42

Bild 5: Modellen är 185 cm och bär storlek 44