Moon Phase halsband

  • 1 750 kr

I lager
Dela

NAOMI NOWAK

Halsband tillverkat i återvunnet silver föreställande två halvmånar och en kristall som plockats etiskt och småskaligt utan att stödja gruvnäring eller sprängning. Smycket kommer tillsammans med en kedja i 925 sterling silver och själva berlocken är ca 5 x 3 cm. 

Detta smycke är en hyllning till tiden för månens mörker - introspektion, eftertanke, att släppa taget och skapa avsikter. Utan förväntningar och för att öva på att vända blicken inåt. Halvmånarna är tillverkade av sterling silver och har geometriska former som ekar av matematiska månrörelser. Stenen består av rökig saharakvarts och hänget finns enbart i begränsad upplaga. 


Tänk på att berlocker med stenar och kristaller är mer ömtåliga än smycken i enbart silver, så de ska alltid behandlas varsamt.


Alla Naomi Nowaks smycken är handskulpterade, främst i vax och lera men även med element som trä och funna växtdelar. De är gjutna i återvunnet silver och hon använder sig av en teknik som kallas "förlorad form". Smyckena kommer med en kedja som köpts in second hand och varierar därför något i längd och utförande.