Full Moon ritualolja

  • 159 kr

I lager
Dela

ELVVIUM BOTANIC 

En mörkt blommig och varm örtblandning med en bas av druvkärnolja infuserad med månens växter och eteriska oljor som tillretts under fullmåne. Denna olja passar utmärkt till fullmånsritualer, men också för all sorts manifestations arbete, nya kapitel, olika sorters avslut (stora som små), som t ex att slappna av efter en lång arbetsvecka. Oljan är rituellt framställd och här står energin av växterna och när den är tillredd blandat med din intention i fokus.

Använd några droppar på handleder och pulspunkter vid meditation eller bär som smörjelse/ lätt parfym. Kan användas i dusch eller bad. Droppa i, eller på, ljus och statyetter.


Full Moon kommer i en 20 ml glasflaska med en pipett av glas. Du kan förlänga hållbarheten genom att förvara oljan på en sval, torr plats och undvika direkt solljus. Observera att den INTE ska användas vid graviditet.


INGREDIENSER

Örtblanding (Artemisia vulgaris (Gråbo), Papaver somniferum (Vallmo) frö, Rosa damascena (Ros), Foeniculum vulgare (Fänkål), Matricaria chamomilla (Kamomill)) infuserad i Vitis vinifera (Druvfrö)olja, eteriska oljor (Commiphora myrrha (Myrra), Syzygium aromaticum (Nejlika), Santalum album (Sandelträ), Cinnamomum camphora (Kamfor)), Tokoferol (E-vitamin)


MER INFORMATION

Fotograf till alla produktbilder är Calle Elf. 


Alla produkter från Elvvium Botanic är handgjorda i London, Storbritannien och är veganska och nötfria. Ingredienserna är naturliga, fria från syntetiska tillsatser, kemiska konserveringsmedel och är etiskt och omsorgsfullt framtagna. Ingenting är heller testat på djur. Elvvium Botanic säkerställer en lång hållbarhet på sina produkter genom att använda mörka flaskor och ge förvaringsråd. Men det allra bästa sättet är att njuta av produkten och använda den regelbundet.


Om du har allergier, tar medicin eller lider av långvariga medicinska problem ska du kontakta din läkare innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter. Produkterna som säljs av Elvvium Botanic har inte för avsikt att bota, behandla eller förebygga någon sjukdom och ersätter inte professionell medicinsk vård och rådgivning. Rådfråga alltid din barnmorska eller läkare om du är gravid innan du använder eller konsumerar produkter som innehåller eteriska oljor eller terapeutiska örter.